risotto, , kalaa, Risotto (kalaa) ohje salty

Risotto (kalaa)

Kuumenna pannulla voita ja lisää siihen oliiviöljyä. Kuullota sipuli ja lisää 0,5 dl risottoriisiä. Kaada päälle kuumaa vettä noin litra sekä lisää kasvis- tai kalaliemikuutioita 2 kpl. Keitä viitisen minuuttia, lisää hieman vettä ja kalapalat sekä herne-maissi-paprika ja valkosipuli. Kypsennä vielä noin vartti. Lisää parmesaniraastetta ja voita, sekä sitruunaa, mustapippuria ja tilliä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 97 kcal / 100 g
Energia 413 kJ / 100 g
Proteiini 7 g / 100 g
Hiilihydraatti 10,7 g / 100 g
Rasva 2,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,5 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %