kanttarellilasagne Kanttarellilasagne ohje salty

Kanttarellilasagne

Ruskista jauheliha, sipuli ja kanttarellit. Lisää porkkana raasteena,fariinisokeri, mausteita (musta- ja viherpippuria, provence-/ jotain yrttimausteita ja suola), vehnäjauhot sekä maito ja kiehuta muutama minuutti, lisää lopuksi juustoraaste. Jaa kastike lasagnelevyjen kanssa kerroksittain uunivuokaan ja kypsennä 175 asteessa n. 40 min. Anna ruoan vetäytyä n. 10 min. ennen tarjoilua.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 114 kcal / 100 g
Energia 478 kJ / 100 g
Proteiini 7,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 9,3 g / 100 g
Rasva 5,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,7 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %