possu, pörkölt Possu pörkölt ohje salty

Possu pörkölt

Hienonna sipulit ja kuullota rasvassa. Ota pata pois liedellä ja sekoita joukkoon paprikajauhe. Laita pata takaisin levylle ja lisää pilkottu liha. Käteistä hetki. Lisää pilkottu paprika ja tomaatti & tomaattipyre ja anna hautua hetki. Sekoita, ettei käristys pala pohjaan. Lisää viini ja mausteet. Anna hautua kannen alla uunissa tai liedellä, kunnes lihat ovat mureita. Lisää tarvittaessa vettä tilkka kerrallaan, älä yritä lihoja. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 125 kcal / 100 g
Energia 527 kJ / 100 g
Proteiini 8,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,1 g / 100 g
Rasva 8,5 g / 100 g
Alkoholi 0,6 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %