yrtti, pinaatti, raejuustopannari, á, la, anne Yrtti-pinaatti-raejuustopannari á la Anne ohje salty

Yrtti-pinaatti-raejuustopannari á la Anne

Tee taikina maidosta, munasta, vehnäjauhoista, vehnäleseestä ja grahamjauhoista. Lisää jauhojen sekaan leivinjauhe ja suola. Anna taikinan tekeytyä 15 min. Lisää taikinan sekaan keskenään sekoitetut raejuusto, silputtu tilli ja kahtia leikatut basilikanlehdet. Lisää pippuri ja sekoita seosta kunnolla. Ota halk. 28 cm piirakkavuoka ja lisää vuokaan 3 rkl ruokaöljyä. Kuumenna öljyä 225 asteisessa uunissa piirakkavuoassa noin 10 min. Kaada taikina kuuman öljyn päälle ja tasoita vähän pintaa. Varo roiskeita. Lisää taikinan pinnalle tasaisesti suikaloidut pinaatinlehdet (pakastepinaatti käy myös). Ripottele pinaattien päälle juustoraaste ja viimeisenä puolitetut kirsikkatomaatit. Paista toiseksi alimmalla tasolla, 225 asteessa noin 30 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 150 kcal / 100 g
Energia 626 kJ / 100 g
Proteiini 7,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 13,4 g / 100 g
Rasva 6,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,3 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %