kantarellikastike, valio Kantarellikastike Valio ohje salty

Kantarellikastike Valio

Pilko sipulit ja sienet ja kuullota niitä voissa kattilassa kunnes sienten neste on haihtunut. Laita toiseen kattilaan voita ja keitä vehnäjauhot siinä. Kaada kokoajan sekoittaen maito joukkoon. Anna kiehahtaa ja lisää kerma. Lisää sieni-sipuliseos ja keittele hiljalleen hetki. Mausta suolalla, pippurilla ja persiljalla. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 87 kcal / 100 g
Energia 364 kJ / 100 g
Proteiini 2,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,8 g / 100 g
Rasva 6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,6 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %