nopea, jauhelihalasagnette, , raisio, Nopea jauhelihalasagnette (Raisio) ohje salty

Nopea jauhelihalasagnette (Raisio)

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Hienonna sipuli. Kuumenna rasva paistokasarissa ja ruskista jauheliha ja sipuli.

Sekoita joukkoon vehnäjauhot, vesi ja liemikuutio. Sekoita tasaiseksi. Anna kastikkeen kiehahtaa.

Lisää maito, tomaattipyree ja mausteet. Tarkista maku. Kuumenna kiehuvaksi samalla sekoittaen.

Mittaa raaka pasta voideltuun uunivuokaan (noin 2 l). Kaada  kuuma kastike pastan päälle ja sekoita varovasti. Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä uunin alatasolla noin 30 minuuttia. Ota vuoka uunista. Anna ruoan vetäytyä 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 128 kcal / 100 g
Energia 533 kJ / 100 g
Proteiini 8 g / 100 g
Hiilihydraatti 11,2 g / 100 g
Rasva 5,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,1 g / 100 g
Suola 0 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %