sieni, linssibolognese, , porkkana, , sipuli, , selleri, , tomaatti, , mausteet, Sieni-linssibolognese (porkkana, sipuli, selleri, tomaatti, mausteet) ohje salty

Sieni-linssibolognese (porkkana, sipuli, selleri, tomaatti, mausteet)

1 porkkana raastettuna 1 sipuli hienonnettuna 1 lehtisellerin varsi hienonnettuna 2 valkosipulin kynttä hienonnettuna loraus oliiviöljyä 1 iso / kaksi pientä laakerinlehteä 1/4 - 1/2 tl kuivattua timjamia 100 g kuivia puy-linssejä huuhdeltuna 1 purkki sauvon sienisekoitusta neste valutettuna 400 g sienilientä kuutiosta 400 g purkki tomaatteja 70 g purkki tomaattipyreetä parmesaaniraastetta 1/2 puskaa basilikaa

  1. Lorauta oliiviöljy kattilaan ja paista siinä porkkanaa, sipulia, selleriä, valkosipulin kynsiä ja timjamia n. 10 min tasaisesti sekoitellen. 

  2. Lisää valutetut sienet ja paista n. 3 minuuttia, kunnes sienet ovat pehmeitä.

  3. Lisää linssit, sieniliemi, tomaatit ja pyree. Murskaa tomaatteja hiukan pienemmiksi jos tarpeen.  Alenna lämpöä ja keittele kannen alla n. 30 - 40 min (tarkista ohje linssipaketista).

  4. Tarjoa pastan kanssa, täydennä parmesaaniraasteella ja tuoreella basilikalla.

    Lähde Mushroom & lentil pappardelle bolognese www.jamieoliver.com

Ravintosisältö / 100 g

Energia 59 kcal / 100 g
Energia 246 kJ / 100 g
Proteiini 3 g / 100 g
Hiilihydraatti 5 g / 100 g
Rasva 2,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %