1 porkkana raastettuna 1 sipuli hienonnettuna 1 lehtisellerin varsi hienonnettuna 2 valkosipulin kynttä hienonnettuna loraus oliiviöljyä 1 iso / kaksi pientä laakerinlehteä 1/4 - 1/2 tl kuivattua timjamia 100 g kuivia puy-linssejä huuhdeltuna 1 purkki sauvon sienisekoitusta neste valutettuna 400 g sienilientä kuutiosta 400 g purkki tomaatteja 70 g purkki tomaattipyreetä parmesaaniraastetta 1/2 puskaa basilikaa
Lorauta oliiviöljy kattilaan ja paista siinä porkkanaa, sipulia, selleriä, valkosipulin kynsiä ja timjamia n. 10 min tasaisesti sekoitellen.
Lisää valutetut sienet ja paista n. 3 minuuttia, kunnes sienet ovat pehmeitä.
Lisää linssit, sieniliemi, tomaatit ja pyree. Murskaa tomaatteja hiukan pienemmiksi jos tarpeen. Alenna lämpöä ja keittele kannen alla n. 30 - 40 min (tarkista ohje linssipaketista).
Tarjoa pastan kanssa, täydennä parmesaaniraasteella ja tuoreella basilikalla.
Lähde Mushroom & lentil pappardelle bolognese www.jamieoliver.com