kanaa, , pinaattia, ja, sieniä, , kermaa, , mausteita, Kanaa, pinaattia ja sieniä (kermaa, mausteita) ohje salty

Kanaa, pinaattia ja sieniä (kermaa, mausteita)

Ainekset 4 annosta

75 g voita  1 rkl öljyä  1 1/2 tl valkosipulisosetta  250 g broileria luuttomana, nahattomana ja pieniksi paloiksi leikattuna  1 tl chilijauhetta  1/2 - 1 tl suolaa  250 g pinaattia  250 g herkku- tai muita sieniä viipaleina  (1 3/4 dl kermaa)  2 rk hienonnettua korianteria  1 tl tuoretta inkivääriä suikoituna koristeluun 

  1. Jos sienet olivat pakastettuja, paista niistä tässä vaiheessa ylimääräiset nesteet pois.

  2. Sulata öljy ja voi isossa paistinpannussa alhaisella lämmöllä.

Lisää joukkoon valkosipulisose ja freesaa sitä noin 30 sekuntia.

  1. Kumoa broileripalat pannuun ja paista niitä pikaisesti noin 2 minuuttia.

Lisää joukkoon chilijauhe, suola, pinaatti sekä sieniviipaleet ja kypsennä aineksia noin 7-10 min välillä sekoittaen.

  1. Kaada joukkoon kerma (jos käytät), mausta tuoreella korianterilla ja kypsennä minuutin ajan.

Kumoa ruoka tarjoiluvadille, koristele inkiväärisuikaleilla ja tarjoa kuumana.

Lähde  Shedzad Husain  Helppoa ja hyvää Intiasta  WSOY  kanaa, pinaattia ja sieniä 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 166 kcal / 100 g
Energia 693 kJ / 100 g
Proteiini 6,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 1 g / 100 g
Rasva 15,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,7 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %