75 g voita 1 rkl öljyä 1 1/2 tl valkosipulisosetta 250 g broileria luuttomana, nahattomana ja pieniksi paloiksi leikattuna 1 tl chilijauhetta 1/2 - 1 tl suolaa 250 g pinaattia 250 g herkku- tai muita sieniä viipaleina (1 3/4 dl kermaa) 2 rk hienonnettua korianteria 1 tl tuoretta inkivääriä suikoituna koristeluun
Jos sienet olivat pakastettuja, paista niistä tässä vaiheessa ylimääräiset nesteet pois.
Sulata öljy ja voi isossa paistinpannussa alhaisella lämmöllä.
Lisää joukkoon valkosipulisose ja freesaa sitä noin 30 sekuntia.
Lisää joukkoon chilijauhe, suola, pinaatti sekä sieniviipaleet ja kypsennä aineksia noin 7-10 min välillä sekoittaen.
Kumoa ruoka tarjoiluvadille, koristele inkiväärisuikaleilla ja tarjoa kuumana.
Lähde Shedzad Husain Helppoa ja hyvää Intiasta WSOY kanaa, pinaattia ja sieniä