tonnikala, munakasrulla Tonnikala munakasrulla ohje salty

Tonnikala munakasrulla

Kiehauta jauhot voissa. Lisää maito.  Anna jäähtyä.  Lisää leivinjauhe,  suola ja munat yksitellen vatkaten.  Kaada taikina pellille ja paista 250 asteessa n.  10 - 15Min.  Kumoa pohja jäähtymään.  Valmista täyte pilkkomalla purjo ja tilli.  Sekoita keskenään tonnikalan ja juustoraasteen kanssa.  Levitä pohjan päälle ja rullaa. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 142 kcal / 100 g
Energia 591 kJ / 100 g
Proteiini 12,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,4 g / 100 g
Rasva 6,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %