pekonipannukakku, , kermaviili, , sipuli, Pekonipannukakku (kermaviili, sipuli) ohje salty

Pekonipannukakku (kermaviili, sipuli)

4 kananmunaa 1 purkki (200g) kermaviiliä 4 dl maitoa 1 tl suolaa kuivattua persiljaa/timjamia/yrttisekoitusta n. 3 dl vehnäjauhoja 3 pienehköä sipulia 2 pakettia pekonia rouhuttua mustapippuria

  1. Uuni 225 astetta

  2. Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa rakenne rikki. Sekoita joukkoon kermaviili, maito, suola, persilja ja jauhot. Anna turvota kun paistat pekonit ja sipulit.

  3. Silppua pekonit ja sipulit. Paista pannulla kypsäksi ja mausta rouhitulla mustapippurilla.

  4. Ripottele pekoni ja sipuli leivinpaperin päälle uunipellille. Kaada taikina päälle. 

  5. Paista 25-30 min.

    Lähde https://kulinarist.vuodatus.net/lue/2007/03/sipuli-pekonipannari

Ravintosisältö / 100 g

Energia 149 kcal / 100 g
Energia 625 kJ / 100 g
Proteiini 7,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 12 g / 100 g
Rasva 7,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,9 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %