kesäkurpitsa, lasgne Kesäkurpitsa lasgne ohje salty

Kesäkurpitsa lasgne

kesäkurpitsa juustoveitsellä suikaleiksi.  paista jauheliha, sipuli, tomaatti. mausta, Anna hautua. munat ja kookosmaitosekaisin, siihen pippuria ja suolaa vähän. ensin jauheliha sitten maitomuna sitten kurpitsaa. viimeiseksi munmaito. 220 astetta n 40 min. anna vetäytyä 15 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 111 kcal / 100 g
Energia 465 kJ / 100 g
Proteiini 5,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,7 g / 100 g
Rasva 8,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,7 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %