kesäkurpitsalasagne, Kesäkurpitsalasagne ohje salty

Kesäkurpitsalasagne

Ruskista jauheliha, sipuli ja valkosipuli. Lisää joukkoon mausteet ja pinaatti sekä tomaattimurska. Vedä juustohöylällä kesäkurpitsasta siivuja. Voitele uunivuoka ja lisää kerroksittain kastiketta ja kesäkurpitsaa. Paista uuunisssa 200 asteessa 45minuuttia. Lisää loppuvaiheeessa juustoraaste.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 75 kcal / 100 g
Energia 314 kJ / 100 g
Proteiini 7,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,3 g / 100 g
Rasva 3,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,9 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %