lohipiirakka, ruisperunataikinaan Lohipiirakka ruisperunataikinaan ohje salty

Lohipiirakka ruisperunataikinaan

Ainekset 4 annosta

Levitä valmis taikina vuokaan. Pienennä paistettu lohi ja sipuli, mausta pippurilla. Levitä täytteet piirakkapohjalle. Sekoita jugurtti, munat ja maito tasaiseksi, lisää joukkoon juustoraaste. Kaada seos piirakalle. Paista kypsäksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 203 kcal / 100 g
Energia 851 kJ / 100 g
Proteiini 10,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 11,7 g / 100 g
Rasva 12,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,9 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %