ak, slaavilainen, mifupata AK slaavilainen mifupata ohje salty

AK slaavilainen mifupata

Paloittele tai viipaloi paprikat. Leikkaa kuoritut valkosipulit viipaleiksi.

Kuumenna Oivariini pinnoitetussa kattilassa. Lisää paprika, valkosipuli ja kardemumma. Paista hetki.

Lisää tomaattisäilykkeet ja lisää vesi purkkien kautta. Kuumenna kiehuvaksi. Paina kauhalla tai puulastalla tomaatit puoliksi. Mausta sokerilla, suolalla ja pippurilla.

Keitä kannen alla 15 min. Ruskista sillä aikaa Mifu suikaleet rasvassa paistinpannulla.

Lisää AURA muru (jätä vähän koristeluun), smetana, hienonnettu purjo ja Mifu. Hauduta kannen alla 5 - 10 min.

Ripottele päälle AURA murua. Tarjoa pataruoka keitetyn riisin kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 116 kcal / 100 g
Energia 484 kJ / 100 g
Proteiini 6,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,6 g / 100 g
Rasva 7,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,5 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %