Sekoita piirakkapohjan kuivat aineet keskenään. Lisää sekaan kylmät voikuutiot ja kylmä maito. Sekoita käsin taikinaksi. Vaivaa noin 5 min kulhossa. Painele piirakkataikina voideltuun noin ø 27-28 cm piirakkavuokaan. Pilko paistinpannuun voinokareen seuraksi suppilovahverot ja herkkusienet, keskikok. sipuli, 1 pun. paprika ja 2 valkosipulinkynttä. Kuullota pannulla viitisen minuuttia mausteiden kanssa, kunnes nesteet kunnolla irtoaa. Maista maut, lisää seokseen tarvittaessa suolaa ja pippuria myllystä. Kaada sieniseos liemineen piirakkapohjalle, tasoita pinta. Sekoita juustoraaste ja majoneesi keskenään. Levitä majoneesiseos piirakan pinnalle tasaiseksi kerrokseksi, levitä hieman myös piirakkapohjan reunoille. Laita 200-asteiseen uuniin, toiseksi alimmalle tasolle, keskilämmölle. Laske lämpötila heti 180 asteeseen, kun piirakka on uunissa. Paista noin 30 min, kunnes piirakan pinta on kauniin ruskea. Pinta jää hieman pehmeäksi.