ag, kaali, broilerivuoka AG Kaali-broilerivuoka ohje salty

AG Kaali-broilerivuoka

Suikaloi kaali, porkkana ja sipuli ja laita vuokaan. (Pehmensin kaalia kiehuvassa vedessä, samoin voi tehdä porkkanalle ja sipulille.) Mausta broilerit mustapippurilla, paprikajauheella ja meiramilla, suikaloi ja ruskista kevyesti öljyssä. Lisää vuokaan. Sekoita lämmin vesi, liemikuutiot ja smetana ja kaada päälle. Paista 45 min, uuni 200 astetta.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 96 kcal / 100 g
Energia 401 kJ / 100 g
Proteiini 5,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,4 g / 100 g
Rasva 6,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,9 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %