kesäkurpitsalasagne Kesäkurpitsalasagne ohje salty

Kesäkurpitsalasagne

kesäkurpitsat höylätään soiroiksi. Jauheliha paistetaan. Lisätään sulatejuusto, kerma, tomaattipyre ja mausteet. Haudu hetki. Uunivuoan pohjalle kerros kastiketta ja sitten lisätään vuorotellen kesäkurpitsaa ja kastiketta. Päällimmäiseksi juustoraastetta ja paistetaan 200`C n. 30-45min. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 197 kcal / 100 g
Energia 814 kJ / 100 g
Proteiini 10,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,6 g / 100 g
Rasva 16,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 1,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %