tonnikalapiirakka Tonnikalapiirakka ohje salty

Tonnikalapiirakka

Nypi voi, vehnäjauhot, kaurahiutaleet ja leivinjauhe. Sekoita joukkoon kermaviili. Levitä taikina vuoan pohjalle ja reunoille. Laita vuoka jääkaappiin. Purjo friseerataan kevyesti oliiviöljyssä Jäähdytä. Sekoita kerma, munat, juustoraaste, suola, valkopippuri, sitruunapippuri ja silputtu tilli. Kaada seos taikinan päälle. Valuta tonnikala ja lisää se viimeiseksi piirakan pääälle. Paistetaan 200 asteessa 30 - 40 minuuttia. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 181 kcal / 100 g
Energia 755 kJ / 100 g
Proteiini 8 g / 100 g
Hiilihydraatti 9,5 g / 100 g
Rasva 12,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %