kultainen, kanakeitto, , valio, Kultainen kanakeitto (Valio) ohje salty

Kultainen kanakeitto (Valio)

Lisää veteen kanaliemikuutio, kurkuma ja currytahna. Kiehauta. Kuori ja viipaloi porkkanat. Kuori ja hienonna sipulit. Lisää kattilaan. Anna kiehua muutaman minuutin ajan. Lisää pavut. Kuutioi kanat ja lisää kattilaan. Keitä muutaman minuutin ajan, kunnes kanat ovat kypsiä. Lisää murskatut riisinuudelit. Lisää ruokakerma&rahka. Kiehauta.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 59 kcal / 100 g
Energia 248 kJ / 100 g
Proteiini 5,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,4 g / 100 g
Rasva 1,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,5 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %