vuohenjuustotäytteinen, tähtitorttu Vuohenjuustotäytteinen tähtitorttu ohje salty

Vuohenjuustotäytteinen tähtitorttu

Ainekset 15 annosta

Vuohenjuustotäytteiset tähtitortut

15 kpl

1 pkt  Myllyn Paras Voitaikinalevyjä (500 g)  tai __  Torttutaikinalevyjä (500 g) __

Täyte:

100 g viikunahilloa

200 g vuohenjuustoa (1 pötkö)

2-3 tuoretta rosmariinin oksaa

Päälle:

rosmariinin oksia

Levitä taikinalevyt leivinpaperille uunipellille ja anna niiden sulaa n. 15 minuuttia. Kaaviloi sulaneita levyjä hieman pidemmiksi, 21 cm pituisiksi. Jaa jokainen levy kolmeksi 7 x 7 cm neliöksi. Tee neliöiden kulmiin vinot viillot kohti tortun keskustaa (puoleen väliin). Nosta joka toinen kulma ylös ja nipistä ne keskelle alas painaen suppuun.

Laita jokaiselle tortulle teelusikallinen viikunahilloa, viipale vuohenjuustoa (palasina) ja pieniä rosmariinin palasia.

Paista torttuja 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 10 min. Koristele pienillä rosmariineilla.

Taikinan reunoista voit tehdä kierteitä uuniin paistumaan.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 340 kcal / 100 g
Energia 1414 kJ / 100 g
Proteiini 8,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 24,5 g / 100 g
Rasva 22,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 7 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %