tulinen, lihapata, , , nettanucca Tulinen Lihapata / nettanucca ohje salty

Tulinen Lihapata / nettanucca

Polta lihoista syyt kiinni todella kuumalla pannulla tai uunissa, 300 ° C.  Lisää pilkotut kasvikset ja hedelmät.  Kiehauta kattilassa vesi, lisää sinne mausteet, hämmennä ja lisää neste pataan. 

Uuniin, aluksi 225 ° C, noin puoli tuntia, tiputa lämpö 100- -125 ° C, riippuen uunista.  Anna hautua noin 4 h. 

Tarkista välillä neste, lisää tarvittaessa, hämmennä ja anna hautua. 

Tarjoa sellaisenaan, tai esim. riisin tai perunan kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 48 kcal / 100 g
Energia 203 kJ / 100 g
Proteiini 4,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,5 g / 100 g
Rasva 1,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,8 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %