kaardemumma, raparperipaistos Kaardemumma Raparperipaistos ohje sweet

Kaardemumma Raparperipaistos

Sekoita pohjan aineet keskenään. Sekoita täytteen aineet Raparperi-perunajauho-kardemumma-mateutusaine keskenään. Laita uunivuuana pohjalle 1/2 taikinasta ja levitä sen päälle raparperitäyte ja sitten päälle loput taikinasta.Ripottele pinnalle kookoshiutaleita. Paista 200 asteen uunissa 30-40 min. Voi laskea lämpöäpuolivälissä, ettei pala pinta

Ravintosisältö / 100 g

Energia 264 kcal / 100 g
Energia 1100 kJ / 100 g
Proteiini 5,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 25,3 g / 100 g
Rasva 13,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 6,6 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %