vj, maapähkinävoipasta VJ Maapähkinävoipasta ohje salty

VJ Maapähkinävoipasta

400g herneproteinipastaa 1 rkl suolaa parsakaali 2 valkosipulin kynttä 4 kevätsipulia Limeä Kastike: 2dl vettä  1dl maapähkinävoita 2rkl tomaattipyreetä 2rkl hoisin-kastiketta 1tl soijakastiketta 1/2 tl suolaa Valmista ensin kastike kiehauttamalla ainekset kattilassa. Pilko parsakaali, kevötsipulit ja valkosipulit. Kiehauta pastavesi ja mausta suolalla. Keitä pastoja 3 minuuttia, lisää joukkoon parsakaalit ja keitä 4 minuuttia lisää. Sekoita kaikki aineet keskenään ja notkista sörsseliä pastan keitinvedellä jos tarve.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 200 kcal / 100 g
Energia 844 kJ / 100 g
Proteiini 15,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 22,2 g / 100 g
Rasva 4,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3 g / 100 g
Suola 3,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %