pekoni, salvia, parmesaanirisotto Pekoni-salvia-parmesaanirisotto ohje salty

Pekoni-salvia-parmesaanirisotto

Ainekset 4 annosta

Sulata voi, kuullota sipuleita ja pekonia n. 5 min. Lisää riisi ja anna hautua hetki. Lisää kuumaa kanalientä kauhallinen kertaalleen. Anna nesteen imeytyä ennen uuden lisäämistä. Lisää kaikki neste, hienonnetut salvianlehdet ja lopuksi raastettua parmesaani. Mausta mustapippurilla. Anna hautua 4 min. ennen tarjoilua.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 298 kcal / 100 g
Energia 1247 kJ / 100 g
Proteiini 8,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 21,8 g / 100 g
Rasva 19,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 17 g / 100 g
Haihtumisjäännös 9 %