jauhelihakastike, , Jauhelihakastike 2 ohje salty

Jauhelihakastike 2

  1. Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli rasvassa pannulla.

  2. Ripottele joukkoon vehnäjauho. Paista muutama minuutti.

  3. Murenna päälle liemikuutio. Lisää vesi ja mausteet. Sekoita tasaiseksi ja kiehauta.

  4. Lisää ruokakerma. Keitä 5 minuuttia. Viimeistele kastike halutessasi hienonnetulla persiljalla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 120 kcal / 100 g
Energia 498 kJ / 100 g
Proteiini 7,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,7 g / 100 g
Rasva 8,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,8 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %