kaalilaatikko, , , , , , hh, , , , , , , , , , , g, , , , nettanucca Kaalilaatikko 2 ( hh 3.2 / 100 g) / nettanucca ohje salty

Kaalilaatikko 2 ( hh 3.2 / 100 g) / nettanucca

Pilko kaali suikaleiksi, laita vesi kiehumaan, lisää liemikuutiot kiehuvaan veteen, lisää kaali ja  keitä al denteksi.  Säästä liemi myöhemmäksi.

Ruskista jauheliha, kuullota sipuli oivariinissa. 

Laita kaali ja jauheliha isoon astiaan ja lisää * mausteet, sekoita hyvin.

Laita massa voideltuun uunivuokaan.  Laita siirappi kaalin keitosta jääneeseen liemeen, sekoita, ja lisää vuokaan. Lisää kermat.

Uuniin 200 ° C noin 1 h, tai kunnes pinta on hyvin ruskistunut.

huom. mausteet on noin, eli oman maun mukaan 🤥😊

Tärkein juttu on tuo pieni hh määrä. Annos määrä laitettu 100 g:n mukaan.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 103 kcal / 100 g
Energia 428 kJ / 100 g
Proteiini 4 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,2 g / 100 g
Rasva 7,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,9 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %