juustoinen, gluteeniton, makaronilaatikko Juustoinen gluteeniton makaronilaatikko ohje salty

Juustoinen gluteeniton makaronilaatikko

Keitä pasta ja jätä se kulhoon nesteeseen.. Ota 5 dl talteen keitinlientä, jossa sulatat sulatejuuston ja juustoraasteen. .Lisää sulaneeseen vesijuustoseokseen kauramaito. Anna jäähtyä ja lisää siihen munat ja suola sekä viherpippuria. Ruskista jauheliha ja kuullota sipuli. Mausta seos paprikajauheella ja  Maustepippurilla. Sekoita jauhelihaseos ja valutetut makaronit ja lisää ne voideltuun vuokaan. Lisää päälle munamaitojuustoseos. Paista 175 astetta n. 80 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 145 kcal / 100 g
Energia 609 kJ / 100 g
Proteiini 7,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 14,9 g / 100 g
Rasva 6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,2 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %