katkaraputäyte Katkaraputäyte ohje salty

Katkaraputäyte

Sulata katkaravut ja valuta ne hyvin. Kuutioi kurkku ja valuta hyvin siivilässä. Sekoita kulhossa majoneesi, smetana, sinappi, wasabitahna, tuoree yrtit, suola, hunaja ja teelusikan kärjellinen sambal oelekia sekä ripaus valkopippuria. Lisää katkaravut ja kurkut. Sekoita, tarkista maku ja tarjoa paahdetun ruisleivän tai saaristolaisleivän kera. Kaveriksi sopi myös mäti, punasipuli, keitetty kananmuna ja savulohi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 302 kcal / 100 g
Energia 1269 kJ / 100 g
Proteiini 9,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,2 g / 100 g
Rasva 29,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %