tomaattikastike, , kotiliesi, Tomaattikastike (Kotiliesi) ohje salty

Tomaattikastike (Kotiliesi)

Leikkaa sipuli hienoksi silpuksi ja kuullota öljyssä pehmeäksi. Älä ruskista. Lisää murskatut tomaatit ja anna kypsyä hiljalleen 10-15 minuuttia ilman kantta, kunnes kastike kiinteytyy.

Lisää mausteeksi suolaa, mustapippuria, fariinisokeri, tomaattipyreetä ja maun mukaan valkosipulia ja oreganoa. Sopii pizzan päällykseksi tai spagetinkastikkeen pohjaksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 58 kcal / 100 g
Energia 245 kJ / 100 g
Proteiini 1,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,1 g / 100 g
Rasva 3,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,1 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %