thai, kanapata Thai-kanapata ohje salty

Thai-kanapata

Paloittele sipuli ja kuori valkosipulin kynnet. Kaada pannulle vettä 2dl ja keitä sipulin pehmeämmäksi, anna veden haihtua (sipuleista tulee näin pehmeät). Lisää rypsiöljy ja broilerin maustamattoman fileesuikaleet pannulle, ruskista broilerin pinnat pannulla. Paloittele muut vihannekset ja lisää curry tahna, curry sekä paloiteltu chili pannulle. Lisää loput vihannekset pannulle  (paitsi parsakaali) ja lisää kookosmaito. Anna hautua n.10min. Maista, lisää tarvittaessa suolaa, hunajaa tai chilitahna. Lisää parsakaali ja hauduta hiljalleen vielä muutama minutti. Syö sellaisenaan tai sekoita joukkoon tuore pinaattia, voit tarjoilla myös uunissa kypsennettyjen bataattilohkojen kanssa. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 113 kcal / 100 g
Energia 474 kJ / 100 g
Proteiini 10,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,1 g / 100 g
Rasva 6,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %