mustikkakääretorttu Mustikkakääretorttu ohje sweet

Mustikkakääretorttu

Jauha karppisokeri tomusokeriksi. Vatkaa munat ja sokeri ilmavaksi vaahdoksi. Lisää manteli, kookos ja leivinjauhe keskenään ja sitten varovasti munavaahtoon. Levitä seos leivinpaperille ja paista 200 astetta noin 7 min. Kumoa kypsä pohja toiselle leivinpaperille jolle olet ripotellut hieman kookoshiutaleita. Vatkaa kerma ja vaniljakastike vaahdoksi ja levitä se jäähtyneen pohjan päälle. Sitten levitä mustikat ja rullaa käärö. A20nna tekeytyä jääkaapissa ainakin 1-2 t.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 194 kcal / 100 g
Energia 810 kJ / 100 g
Proteiini 6,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,3 g / 100 g
Rasva 15,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 5,1 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %