panang, curry, , quornilla, Panang-curry (Quornilla) ohje salty

Panang-curry (Quornilla)

  1. Sekoita currytahna sekä paahdetut ja murskatut maapähkinät yhdeksi tahnaksi. Kuumenna öljy wokissa ja lisää siihen currytahna-pähkinäseos. Sekoita tahna kunnolla öljyn joukkoon ja paista kunnes tuoksuu.

  2.  Lisää 5 murskattua kaffirlimetin lehteä ja sekoita hyvin.

  3. Laita pannulle 1/3 kookosmaidosta ja sekoita huolellisesti.

  4.  Keitä hiljalleen muutama minuutti, kunnes rasva nousee pinnalle. Sekoita välillä.

  5. Seuraavaksi pannulle quorn / oumph / muu vegeproteiini ja paprika. Sekoita ja anna ruskistua.

  6.  Lisää loput kookosmaidosta ja sekoita huolellisesti, lisää lopuksi kalakastike ja sokeri.

  7.  Sekoita ja keittele miedolla lämmöllä, kunnes kastike paksuntuu ja määrä pienenee. Tässä vaiheessa rasva nousee pintaan. 

  8. Tarjoa jasmiiniriisin kera.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 121 kcal / 100 g
Energia 503 kJ / 100 g
Proteiini 5,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,3 g / 100 g
Rasva 8,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,5 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %