juustoinen, jauheliha, perunavuoka, , valio, Juustoinen jauheliha-perunavuoka (Valio) ohje salty

Juustoinen jauheliha-perunavuoka (Valio)

Ruskista jauheliha rasvassa. Lisää siihen puolet suolasta ja pippurista.

Kaada peruna-sipulisekoitus, kasvissuikaleet ja juustoraaste uunivuokaan. Sekoita loput mausteet.

Lisää jauheliha. Sekoita.

Yhdistä juustokerma ja maito. Kaada vuokaan.

Paista 225 asteessa 30 min. Alenna lämpö 175 asteeseen. Paista vielä n. 40 min. Painele paiston aikana pari kertaa lastalla, ettei pinta kuivu.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 87 kcal / 100 g
Energia 357 kJ / 100 g
Proteiini 5,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,4 g / 100 g
Rasva 4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,2 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %