parsakaali, , siskonmakkarakeitto Parsakaali -siskonmakkarakeitto ohje salty

Parsakaali -siskonmakkarakeitto

Kuumenna pannulla voi ja öljy Purista siskonmakkarat kuumalle pannulle paloiksi ja ruskista sipulisilpun ja fenkolin kanssa.  Laita vesi ja pakastevihannekset, parsakaalin varsipalat ja mausteet kattilaan.  Keitä n 10 min,  lisää makkarat ym. pannulta,  kiehauta. Lisää lopuksi parsakaalin nuput ja keitä n 5 min. Päälle persiljaa... Nauti! 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 92 kcal / 100 g
Energia 383 kJ / 100 g
Proteiini 3,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,7 g / 100 g
Rasva 6,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %