tonnikalawrapit Tonnikalawrapit ohje salty

Tonnikalawrapit

Sekoita kulhossa raejuusto, tuorejuusto sekä valutettu tonnikala. Purista sitruunanmehu. Lisää sitruunanmehu ja ruohosipuli seokseen. Mausta suolalla ja pippurilla.

Puhdista ja kuutioi paprika. Kuutioi kurkku. Huuhtele ja revi salaatti pienemmäksi.

Levitä tortillojen päälle reilusti tonnikalatäytettä, paprikaa, kurkkua ja salaattia. Taittele taskuiksi. Tarjoa tonnikalawrapit sellaisenaan lounaaksi tai iltapalaksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 108 kcal / 100 g
Energia 456 kJ / 100 g
Proteiini 8,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 10,8 g / 100 g
Rasva 3,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %