uunilohi, kermassa, ja, smetanassa, haudutettuna, , , nettanucca
Uunilohi kermassa ja smetanassa haudutettuna / nettanucca ohje
salty
nettanucca
Uunilohi kermassa ja smetanassa haudutettuna / nettanucca
Putsaa kalasta ruodot.
Laita kala nahkapuoli alaspäin uunivuokaan. Mausta.
Sekoita kerma ja semetana keskenään, lisää vuokaan, lisää purjosuikaleet.
Uuniin n. 175 °C, noin puoltuntia, ehkä kolmevarttiakin.
Koristele annos sitruunasiivuilla ja tillillä.
Lsiäkisi Pariisinperunoita, Parsaa ..
Ravintosisältö / 100 g
Energia
165 kcal / 100 g
Energia
687 kJ / 100 g
Proteiini
9 g / 100 g
Hiilihydraatti
1,2 g / 100 g
Rasva
13,6 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
1,1 g / 100 g
Suola
1,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %