kasvis, jauhelihalasagne Kasvis-jauhelihalasagne ohje salty

Kasvis-jauhelihalasagne

Kuullota pilkotut sipulit ja valkosipulit. Lisää jauheliha ja paista. Lisää paseerattu tomaatti ja raastettu porkkana. Hauduta ja mausta. Viipaloi kesäkurpitsa. Valmista juustokastike. Sekoita vehnäjauhot pieneen määrään vettä, ja sekoita se maidon joukkoon. Laita voideltuun vuokaan kerroksittain jauhelihakastiketta, tomaattiviipaleita, lasagnelevyjä ja kesäkurpitsaviipaleita, ja väliin juustokastiketta. Päälimmäiseksi kaada juustokastiketta ja ripottele juustoraastetta. Paista n.200c n.40min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 106 kcal / 100 g
Energia 443 kJ / 100 g
Proteiini 6,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 8,6 g / 100 g
Rasva 4,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %