tuulan, tomaatti, katkarapukeitto Tuulan tomaatti-katkarapukeitto ohje salty

Tuulan tomaatti-katkarapukeitto

Kuutioi sipuli. Kuullota.  Lisää PUNAVIINIeetikka. Anna kuohahtaa. Lisää vesi ja mausteet. Kypsytä.  Lisää keittoon ruokakerma ja pavut. Anna hautua muutama minuutti. Laita juuri ennen tarjoilua keittoon huuhdellut ja valutetut katkaravut ja ruohosipuli. Lämmitä hetki jottei katkarapu sitkistyisi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 75 kcal / 100 g
Energia 312 kJ / 100 g
Proteiini 4,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,5 g / 100 g
Rasva 4,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %