tuulan, meksikon, kvinoapannu Tuulan Meksikon kvinoapannu ohje salty

Tuulan Meksikon kvinoapannu

Kuumenna öljy paistokasarissa. Lisää silputtu chili (poista siemenet) ja murskatut tai raastetut valkosipulinkynnet. Paistele minuutti tai pari.

Lisää pavut, tomaatit liemineen, maissi, kvinoa, vesi ja mausteet. Sekoita hyvin ja pane kansi paistokasarin päälle. Anna kypsyä miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia, kunnes kvinoa on kypsää. Sekoittele välillä.

(Kuutioi avokado ja sekoita se kvinoapaistokseen. )Mausta limen mehulla ja korianterisilpulla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 99 kcal / 100 g
Energia 414 kJ / 100 g
Proteiini 4,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 13,3 g / 100 g
Rasva 2,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %