tuulan, pad, thai Tuulan Pad thai ohje salty

Tuulan Pad thai

TYÖVAIHEET

Sulata katkaravut. Purista niistä neste. Viipaloi kaali. Kuori ja leikkaa porkkanat tikuiksi. Hienonna valkosipuli, chili ilman siemeniä, kevät- tai ruohosipuli ja pähkinät.

Murra nuudelit muutamaan palaan kulhoon. Kaada kuumaa vettä päälle ja anna pehmetä kaksi minuuttia. Valuta nuudelit, huuhtele kylmällä vedellä ja jätä siivilään valumaan.

Sekoita kastikkeen ainekset.

Kuumenna öljy isossa paistinpannussa. Lisää ravut, kaali, porkkana, valkosipuli ja chili. Sekoittele pari minuuttia, kunnes ravut ovat melkein kypsiä.

Kokoa kasvikset pannun laidalle ja riko kananmuna toiseen laitaan. Sekoita muna kokkeliksi ja sitten kasviksiin.

Lisää nuudelit. Sekoita joukkoon 2/3 kastikkeesta.

Koristele annokset kevät- tai ruohosipulilla, pähkinöillä ja limetinlohkoilla. Pirskota päälle loput kastikkeesta.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 148 kcal / 100 g
Energia 624 kJ / 100 g
Proteiini 7,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 17 g / 100 g
Rasva 5,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4 g / 100 g
Suola 3,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %