1tlk(185g/130g)Pirkka tonnikalapaloja vedessä MSC
1prk(200 g) Pirkka raejuustoa
1/2rs(à 180 g) Pirkka ruohosipulituorejuustoa
1dlruohosipulia hienonnettuna
1rklsitruunanmehua
ripaussuolaa ja mustapippuria
1(150 g)pieni paprika
pala(150 g)kurkkua
1/2ps(à 100 g) Pirkka jääsalaattia
Lisäksi
4 Pirkka tortillaa
Sekoita kulhossa raejuusto, tuorejuusto sekä valutettu tonnikala. Purista sitruunanmehu. Lisää sitruunanmehu ja ruohosipuli seokseen. Mausta suolalla ja pippurilla.
Puhdista ja kuutioi paprika. Kuutioi kurkku. Huuhtele ja revi salaatti pienemmäksi.
Levitä tortillojen päälle reilusti tonnikalatäytettä, paprikaa, kurkkua ja salaattia. Taittele taskuiksi. Tarjoa tonnikalawrapit sellaisenaan lounaaksi tai iltapalaksi.