tonnikalawrapit Tonnikalawrapit ohje salty

Tonnikalawrapit

1tlk(185g/130g)Pirkka tonnikalapaloja vedessä MSC

1prk(200 g) Pirkka raejuustoa

1/2rs(à 180 g) Pirkka ruohosipulituorejuustoa

1dlruohosipulia hienonnettuna

1rklsitruunanmehua

ripaussuolaa ja mustapippuria

1(150 g)pieni paprika

pala(150 g)kurkkua

1/2ps(à 100 g) Pirkka jääsalaattia

Lisäksi

4 Pirkka tortillaa

Sekoita kulhossa raejuusto, tuorejuusto sekä valutettu tonnikala. Purista sitruunanmehu. Lisää sitruunanmehu ja ruohosipuli seokseen. Mausta suolalla ja pippurilla.

Puhdista ja kuutioi paprika. Kuutioi kurkku. Huuhtele ja revi salaatti pienemmäksi.

Levitä tortillojen päälle reilusti tonnikalatäytettä, paprikaa, kurkkua ja salaattia. Taittele taskuiksi. Tarjoa tonnikalawrapit sellaisenaan lounaaksi tai iltapalaksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 104 kcal / 100 g
Energia 435 kJ / 100 g
Proteiini 9 g / 100 g
Hiilihydraatti 10,5 g / 100 g
Rasva 2,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %