100 g pinjansiemeniä paahdettuna 5 munaa 300 g fetaa murusteltuna 50 g cheddaria raastettuna kuivattua oreganoa 1 sitruunan kuori raastettuna pala voita 400 g esipestyä tuoretta pinaattia paketti filotaikinaa cayennepippuria muskottipähkinää suolaa ja pippuria
Sulata filotaikina pakkauksen ohjeen mukaan.
Uuni 200 astetta.
Sekoita munat, feta ja cheddar. Lisää pinjansiemenet, hiukan pippuria, oreganoa, sitruunankuori sekä loraus oliiviöljyä. Sekoita hyvin.
Laita paistinpannulla voita ja oliiviöljyä ja fresaaa pinaattia kunnes nahistuu. Mausta muskottipähkinällä.
Laita pöydälle iso leivinpaperi, sille oliiviöljyä ja levitä hyvin Rutista paperi ja palauta pöydälle.
Asettele lomittain 4 filoarkkia, öljyä kevyesti, suolaa ja pippuroi ja lisää vähän cayenneä. Toista seuraavilla neljällä arkilla ja sitten viimeisillä neljällä.
Yhdistä pinaatti ja munaseos ja sekoita hyvin.
Heivaa filoarkit uuninkestävään pannun ja laita täyte keskelle. Taita reunat päälle.
Lämmitä piirakkavuokaa hetki kuumalla levyllä ja laita sitten uuniin niin korkealle kuin pystyt. Paista 18-20 min.
Lähde Jamie Oliver Jamies 30 minute meals Spinach & Feta Pie