tuulan, tonnikalarisotto Tuulan tonnikalarisotto ohje salty

Tuulan tonnikalarisotto

Kuullota öljyssä risottoriisi ja pilkottu sipuli läpikuultaviksi. Murenna liemikuutiot joukkoon ja lisää vettä vähitellen, niin että vesi imeytyy riiseihin (n. ½ litraa vettä). Pienennä hellan lämpöä ja lisää kerma sekä mausteet. Keitellään hetki ja lisätään hernemaissipaprika sekä fetajuustomurusina. Haudutetaan pehmeäksi ja lopuksi lisätään tonnikala sekä valkosipuli.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 163 kcal / 100 g
Energia 688 kJ / 100 g
Proteiini 6,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 21,6 g / 100 g
Rasva 5,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,3 g / 100 g
Suola 1,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %