tuulan, kala, kasviskasari Tuulan kala-kasviskasari ohje salty

Tuulan kala-kasviskasari

Kuori ja suikaloi porkkana ja palsternakka. Kuullota pari minuuttia öljyssä. Lisää purjo ja paprika. Jatka kuullottamista vielä pari minuuttia. Mausta suolalla ja kirvelillä (timjamilla). Lisää kerma. Anna hautua vähintään  5 min. Maust sitruunamehulla. Lisää kala. Kuumenna. ripottele pinnalle maustekurkut ja tilli. Tarjoa perunoiden tai riisin kera.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 117 kcal / 100 g
Energia 489 kJ / 100 g
Proteiini 5,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,6 g / 100 g
Rasva 7,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,3 g / 100 g
Suola 1,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %