grillattua, possua, ja, parsaa Grillattua possua ja parsaa ohje salty

Grillattua possua ja parsaa

100 g vuohenjuustoa 8 rkl oliiviöljyä + vähän ekstraa 1 valkosipulinkynsi 1 pieni nippu timjamia, lehdet irrotettuna 4 x 175 g porsaanleikkeitä/lehtipihvejä suolaa mustapippuria 500 g parsaa halkaistuna pitkittäin 250 g kesäkurpitsaa ohuina siivuina pitkittäin 4 rkl siideriviinietikkaa tai valkoviinietikkaa 1 nippu tuoretta minttua, lehdet irrotettuna

Ohje https://www.jamieoliver.com/recipes/pork-recipes/chargrilled-pork-leg-with-asparagus/

Ravintosisältö / 100 g

Energia 144 kcal / 100 g
Energia 604 kJ / 100 g
Proteiini 9,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 2 g / 100 g
Rasva 10,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %