vegaaninen, raparperipiirakka Vegaaninen raparperipiirakka ohje sweet

Vegaaninen raparperipiirakka

Sekoitetaan pohjan aineet ja laitetaan vuokaan (26cm läpimitta). Laitetaan raparperit ja täytteen aineet (soijajugurtti, sokeri, vaniljasokeri) paistetaan 175 astetta puoli tuntia tai vähän yli. Chocochilin vadelmapiirakasta mukailtu. Käytin täysjyväspelttijauhoja ja reseptissä se kuuluisi ylemmäs eikä viimeiseksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 208 kcal / 100 g
Energia 871 kJ / 100 g
Proteiini 4,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 26,2 g / 100 g
Rasva 8,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 12,6 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %