pizzapohja, ja, tomaattikastike Pizzapohja ja tomaattikastike ohje salty

Pizzapohja ja tomaattikastike

1,5 dl vettä 20 g hiivaa (kuivahiivaa 1/2 pussia) 1/2 tl suolaa 2 rkl öljyä 3 1/2 - 4 dl vehnäjauhoja 1,5 dl vehnäjauhoja vaivatessa

  1. Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola ja öljy. Lisää sekoittaen jauhot.

  2. Vaivaa taikina kunnolla, tässä vaiheessa lisää maksimissaan tuo 1,5 dl jauhoja jotta vaivaus onnistuu. 

  3. Anna kohota liinan alla 30 min.

  4. Sekoita tomaattikastike tomaattipyreestä, välimeren yrttisekoituksesta, suolasta ja sokerista.

    Paistoaika 250 asteessa 15 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 263 kcal / 100 g
Energia 1101 kJ / 100 g
Proteiini 8,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 43,7 g / 100 g
Rasva 5,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %