gluteeniton, pinaattipennevuoka Gluteeniton pinaattipennevuoka ohje salty

Gluteeniton pinaattipennevuoka

Huom, ohjeessa kalorien vuoksi pienempi pastamäärä!  Keitä pasta, n. 400-500g. Tee tomaattikastike. Kuulota pinaatit. Tee bechamel ja lisää pinaatti + parmesaani. Sekoita kaikki vuokaan ja paista 175 n. 20min. Pinnalle voi laittaa parmesaania.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 139 kcal / 100 g
Energia 580 kJ / 100 g
Proteiini 6,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 8,7 g / 100 g
Rasva 8,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,8 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %