raparperipiirakka, , kauppasuomi, Raparperipiirakka (KauppaSuomi) ohje sweet

Raparperipiirakka (KauppaSuomi)

Vatkaa sokeri (3 dl) ja munat vaahdoksi. Lisää maito (1,5 dl), kerma (0,5 dl) ja voisula (1 dl). Sekoita keskenään kuivat aineet (jauho + leivinjauhe + 1 tl vaniljasokeria ja suola) ja lisää munaseokseen vähän sekoittaen. Paista 200 asteessa n. 25 min. Kuorrutus: mittaa kattilaan kuivat aineet (sokeri 1,5 dl, vanilliinisokeri 5 tl ja perunajauho), sekoita. Lisää kylmä maito ja kerma & voi. Sekoita hyvin sekaisin ja kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes sekoaa. Levitä nopeasti vähän jäähtyneen piirakan päälle. Anna hyytyä kokonaan.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 311 kcal / 100 g
Energia 1300 kJ / 100 g
Proteiini 4,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 40,9 g / 100 g
Rasva 14,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 26,4 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %