gluteiiniton, raparperipiirakka Gluteiiniton raparperipiirakka ohje sweet

Gluteiiniton raparperipiirakka

Sekoita fariinisokeri ja sula voi, levitä seos piirakkavuoan pohjalle. Paloittele rapsut ja asettele sokeri-rasvaseoksen päälle. Vaahdota pehmennyt voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää hiljalleen sokeri-voi-muna seokseen. Lisää taikina rapsujen päälle. Paista 175 asteisessa uunissa 30-40min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 270 kcal / 100 g
Energia 1129 kJ / 100 g
Proteiini 1,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 37,3 g / 100 g
Rasva 12 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 26 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %